Hesabım
    As Sanat DVD'leri Raflara Çıktı!

    As Sanat bandrollü 5 film raflardaki yerini aldı.

    Bu hafta raflarda As Sanat bandolü ile evde sinema keyfinizi arttırmak için 5 yeni DVD yerini alıyor.

    Çocuklarla beraber keyifle izleyebileceğiniz keyifli animasyon film Zamanda Yolculuk'un yönetmen koltuğunda Leon Joosen oturuyor.Martin FreemanAshley TisdaleTim Curry ve Joan Collins gibi isimlerin seslendirme yaptığı film; sakar bir elf olan Bernard'ın maceralarını konu ediyor.

    Kahkaha garantili Yeni Başlayanlar için Vahşi Batı filminin senaryosu, yönetmenliği ve başrolü Seth MacFarlane'e ait. Filmin başrollerinde MacFarlane'e Charlize TheronAmanda Seyfried ve Liam Neeson eşlik ediyor.

    Ünlü oyuncu Jason Bateman'ın ilk yönetmenlik denemesi olan Bad Words'de, 40 yaşındaki Guy Trilby'nin ulusal heceleme yarışmasının kurallarında bulduğu yasal bir boşluktan yararlanarak yarışmaya katılıp ortalığı karıştırmaya karar vermesini konu ediyor.

    Dan Stevens, Dominic Cooper ve Emily Browning kalbinize dokunacak bu aşk, dostluk ve ihanet öyküsünde bir araya geliyor. Çok satan romandan uyarlanan filmde, I. Dünya Savaşı’na uzanan yıllarda Cornwall’ın vahşi bir kıyı bölgesinde yaşayan bohem sanatçı topluluğunu izliyoruz.

    Bir Wes Craven filmi olan Merdiven Altındakiler, komedi soslu bir gerilim korku filmidir. Everett McGillA.J. LangerVing Rhames ve Sean Whalen'in başrollerini paylaştığı film; Çocuklarını yıllarca evlerinin bodrumunda kapalı tutan bir ailenin gerçek öyküsünden esinlenerek filme alındı.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top