Hesabım
    Farah Zeynep Abdullah Unutursam Fısılda İçin Söyledi

    Çağan Irmak'ın son filmi Unutursam Fısılda'da şarkıların bir kısmını kendi söyleyen Farah Zeynep Abdullah'ın seslendirdiği Gel ya da Git adlı şarkının klibi yayınlandı.

    Çağan Irmak'ın bugüne kadar çektiği en yüksek bütçeli film olma özelliği taşıyan Unutursam Fısılda'nın çekimleri 50 üzerinde mekanda gerçekleştirildi. Ünlü şarkıcı Kenan Doğulu film için 10 adet özel şarkı hazırladı. Film için özel olarak hazırlanan ve 70'li yılların ruhunu barındıran şarkılardan 6 tanesini filmin başrol oyuncusu Farah Zeynep Abdullah kendi sesiyle seslendirdi. Yine başrol oyuncusu Farah Zeynep Abdullah'ın canlandırdığı Ayperi karakterinin sahne performansının işlendiği sahnelerde 30 farklı dekor kuruldu. Filmin üç dakikalık bir sekansı içinse 20 farklı kostümün göründüğü özel klipler hazırlandı.

    Ayperi, Tarık ve Erhan’ın şöhret dolu hayatları, artık hayal ettikleri gibi gitmemektedir. Ayperi, günün birinde kendini bir bavulla ayrıldığı kasabasına yine bir bavulla dönerken bulacaktır. Yaşadığı kasabadan arkasına bakmadan giden Ayperi’nin dönüşü, ablası Hanife ve aslında hayatla olan hesaplaşmasını başlatacaktır...

    Filmin Beyazperde eleştirisi için tıklayın!

    Filmin Türkiye çapındaki seansları için tıklayın!

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top