Hesabım
    Berlin Film Festivali’nin Yetkilileri İstanbul'da

    Berlin Film Festivali’nin program yetkilileri, Sinema Eseri Yapımcıları Meslek Birliği’nin (SE-YAP) yürüttüğü “Festivaller İstanbul’da” projesi kapsamında İstanbul’a geliyorlar.

    Dünyanın en önemli sinema etkinliklerinden olan ve her yıl Şubat ayında düzenlenen Berlin Film Festivali’nin program yetkilileri, Sinema Eseri Yapımcıları Meslek Birliği’nin (SE-YAP) yürüttüğü “Festivaller İstanbul’da” projesi kapsamında 2-5 Kasım 2014 tarihleri arasında İstanbul’a geliyorlar. 

    Berlin Film Festivali’nden Thomas Hailer (Ana yarışma ve Panorama bölümleri), Maryanne Redpath (Generation bölümü) ve Anna Hoffmann (Forum bölümü) bu yıl 5-15 Şubat 2015 tarihleri arasında düzenlenecek Berlin Film Festivali’nde gösterilmeye aday filmleri seyredecekleri etkinlik kapsamında filmlerin yapımcı ve yönetmenleriyle de bir araya gelecekler. 

    Festivaller İstanbu'da projesinin ilk ayağı Venedik Film Festivali'nden gelen program yetkilileriyle Haziran ayında gerçekleşmişti. Proje kapsamında seyredilen filmlerden Kaan Müjdeci'nin Sivas filmi, Venedik'te ana yarışmaya seçilmiş ve Juri Özel Ödülü'nü kucaklamıştı. Projenin son ayağı Cannes Film Festivali! Cannes Film Festivali'nin program yetkililerinin 2015 Şubat ayında İstanbu'a gelmesi planlanıyor.

    Ayrıntılı bilgi için tıklayın!

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top