Hesabım
    Haftanın DVD'leri Raflarda Yerini Aldı

    BirFilm bandrollü 8 film raflardaki yerini aldı.

    Bu hafta raflarda BirFilm bandolü ile evde sinema keyfinizi arttırmak için 8 yeni DVD yerini alıyor.

    Geçtiğimiz aylarda vizyonda olan romantik drama Aynı Yıldızın Altında'nın yönetmen koltuğunda Josh Boone oturuyor. Film, 16 yaşında üç yıldır tiroid kanseriyle boğuşmakta olan Hazel ile kanserli hastalar için oluşturulan destek grubunun bir terapi seansı esnasında tanıştığı Augustus ile arasındaki aşkı konu ediyor.

    Bir dönem filmi olan Kitap Hırsızı'nın başında İngiliz yönetmen Brian Percival yer alıyor. Geoffrey RushEmily WatsonSophie Nélisse ve Ben Schnetzer'in başrollerini paylaştığı film, İkinci Dünya savaşı sırasında Alman bir ailenin yanına giden Liesel Meminger adındaki küçük kızın hikayesini anlatıyor.

    Yönetmenliğini Amma Asante'nin üstlendiği Belle, gerçek bir öyküye dayananmaktadır. Film, 18. yüzyılda yaşayan Dido adındaki melez bir kadının başından geçenleri konu ediyor. Dido, aristokrat büyük amcası ve karısı tarafından ayrıcalıklı bir şekilde büyütülmüş olmasına rağmen derisinin rengi yüzünden uygun sosyal konuma gelememektedir. Ancak Dido kendini, pozitif değişiklik yaratmak isteyen genç ve idealist bir avukata aşık bulunca iki dünya arasında sıkışmış bulur.

    Bu hafta raflarda çocuklarla beraber izleyebileceğiniz Pıtırcık serisinin filmlerini de bulabilirsiniz. Laurent Tirard'ın yönetmenliğini üstlendiği Pıtırcık ve Pıtırcık Tatilde filmlerinin DVD'lerini ayrı ayrı alabileceğiniz gibi, seri için özel olarak hazırlanan Boxset ile ikisini birarada bulabilirsiniz.

    Karanlık bir suç draması olan Temmuz Soğuğu'nun yönetmen koltuğunda Jim Mickle oturuyor. Sundance seçkisinde de yer alan film, iki babanın gizemle örülü intikam öyküsü anlatılıyor.

    Bu yaz beyazperdeyi süsleyen Dani de la Orden yönetmenliğindeki Barselona'da Bir Yaz Gecesi, yönetmenin ilk kurmaca filmi olma özelliği taşıyor. Film, Barselona şehrinde bir gecede yaşanan farklı farklı hikayelere odaklanıyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top