Hesabım
    Gece Vurgunu Zirvede!

    Jake Gyllenhaal'in başrolünü üstlendiği Gece Vurgunu, Cadılar Bayramı haftasında ABD'de gişe listesine zirveden giriş yaptı.

    Jake Gyllenhaal'i hırslı bir muhabir olarak izleyeceğimiz Gece Vurgunu, yönetmen Dan Gilroy'un ilk uzun metrajlı filmi. Gece Vurgunu, ABD'de kıl payı bir farkla birincilik koltuğuna oturdu. Film Cadılar Bayramı haftasında 10,909 milyon dolarlık bir hasılat elde ederken, geçen haftanın birincisi Ouija 10,900 milyon dolarla ikinci sıraya geriledi. Geçen haftanın üçüncüsü olan savaş draması Fury9,100 milyon dolarla yerini korudu.

    Ben Affleck ve Rosamund Pike'ın performanslarıyla adlarından sıkça söz etmelerine neden olan David Fincher imzalı Kayıp Kız 8,800 milyon dolarlık hasılatıyla varlığını hissettirmeye devam ederken, 8,300 milyon dolarlık hasılatıyla Jorge R. Gutierrez'in yönetmenliğini üstlendiği eğlenceli animasyon filmi Hayat Kitabı ve 8,050 milyon dolarlık geliriyle John Wick onu takip etti.

    Usta oyuncu Bill Murray'in başrolünü üstlendiği St. Vincent 7,752 milyon dolarlık gişe geliriyle yedinci sırada yer alırken onu, 6,485 milyon dolarlık geliriyle Steve Carell ile Jennifer Garner'ın başrollerini paylaştığı uzun isimli aile komedisi Alexander ve Felaket, Korkunç, Berbat, Çok Kötü Bir Gün3,400 milyon dolarlık hasılatıyla mahkeme draması Yargıç ve 2,946 milyon dolarla Luke Evans'lı Dracula: Başlangıç filmleri takip etti.

    ABD haftalık Box Office verileri için tıklayın!

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top