Hesabım
    Sihirbazlar Çetesi 2'ye Oyuncu Takviyesi

    Vizyona girdiği dönemde, beklenmeyen bir şekilde ilgi gören Sihirbazlar Çetesi'nin devam filmine yeni bir oyuncu daha dahil oldu.

    Now You See Me 2 filminin oyuncu kadrosu artık netleşmeye başladı ama kafalarda soru işaretleri bırakmaya devam ediyor. Geçtiğimiz aylarda Harry Potter serisiyle dünya çapında büyük bir hayran kitlesi edinen İngiliz oyuncu Daniel Radcliffe'in kadroya dahil olduğu ve filmde Michael Caine'in oğlu rolünü canlandıracağı söylenmişti. Daniel Radcliffe kadroda yer alacağı kesinleşti ama rolü hakkında henüz bir açıklama yapılmadı. Masters of Sex dizisinde Michael Sheen ile karşılıklı döktüren güzel oyuncu Lizzy Caplan'ı da serinin ikinci filminde görebileceğiz. Caplan'ın rolüyle de ilgili herhangi bir açıklama yapılmadı.

    İlk filmde dünyanın en iyi sihirbazlarından oluşan 'Mahşerin Dört Atlısı' ekibinin başından geçenler anlatılmıştı. Mahşerin Dört Atlısından biri olan Isla Fisher'ın filmde olup olmayacağı henüz belirsizliğini koruyor. İlk filmden diğer oyuncular Jesse EisenbergMark RuffaloWoody HarrelsonDave Franco  ve Michael Caine ikinci filmde de rol alacak. Filmin yönetmenliğini Sokak DansıJustin Bieber's Believe ve G.I. Joe: Misilleme gibi filmlere imzasını atan Jon M. Chu üstlenirken, senaryosunu Ed Solomon ve Pete Chiarelli üstleniyor. Kasım'da çekimlerine başlanması planlanan Now You See Me 2'nin 10 Haziran 2016'da vizyonda olması bekleniyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top