Hesabım
    Yenilmezler: Ultron Çağı'ndan Merak Uyandıran Bir Fragman Daha!

    Önümüzdeki yılın en iddialı gişe filmlerinden biri olan Yenilmezler: Ultron Çağı cenahından yeni bir fragman daha görücüye çıktı!

    Önümüzdeki sezonun merakla beklenen gişe filmlerinden biri olan Yenilmezler: Ultron Çağı cephesinden, film hakkında bir kaç küçük ip ucu daha barındıran yeni bir fragman daha görücüye çıktı!

    Marvel'ın yıldızlar geçidi kıvamındaki film, ekibi yeniden bir araya toparlarken bu defa karşılarına birbirinden dişli rakipler çıkaracak gibi görünüyor. İlk filmde birbirine ısınan ekip, bu defa oldukça çetin bir mücadelenin eşiğine düşüyor! 

    Ekibin beyni Tony Stark'ın bir süredir rafa kaldırılmış olan barış programını yeniden devreye sokma girişimiyle karışan işleri yoluna sokabilmek için gezegenin en güçlü süper kahraman timi yeniden bir kere daha omuz omuza geliyor. Üstelik sadece düşmanlarıyla değil, kendileriyle de yüzleşecekleri bir sınava tabi tutularak!

    Başrollerde Chris Evans, Chris Hemsworth, Robert Downey Jr. Jeremy Renner, Scarlett Johansson ve Mark Ruffalo'nun yer aldığı filmin yönetmen koltuğuna bir kere daha Joss Whedon oturuyor. Film, 1 Mayıs'ta izleyiciyle buluşacak!

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top