Hesabım
    Gişe Yarışında İpi Deliha Göğüsledi

    Senaryosunu ve başrolünü Gupse Özay'ın üstlendiği Deliha, gişe yarışında zirveye oturdu.

    Yerli komedi filmlerinin aranan adamı Hakan Algül'ün yönetmenliğini üstlendiği ve Yalan Dünya dizisiyle yıldızı parlayan Gupse Özay'ın senaryosunu yazıp, başrolünü üstlendiği Deliha vizyona girdiği ilk haftadan zirveye yerleşti. Deliha'yı ilk 3 günde 265.767 kişi izlerken, en yakın rakibi, Çağan Irmak imzalı Unutursam Fısılda'yı 176.792 kişi izledi.

    Vizyona girdiğinden beri ilk üçten inmeyen yerli dönem filmi Hasan Kıraç yönetmenliğindeki Birleşen Gönüller 111.316 kişiyle, bu hafta da yerini korudu. Uzun zamandır bilimkurgu meraklılarının sabırsızlıkla beklediği Christopher Nolan imzalı Yıldızlararası 91.833 kişiyle dördüncülüğe gerilerken, Alper KulAyça Varlıer ve Taner Ergör'ün başrollerini paylaştığı yerli komedi filmi Olur Olur! 64.725 kişiyle beşinciliğe geriledi. Listenin altıncı sırasında 46.742 bilet kesilen İncir Reçeli 2 yer aldı. 

    45.499 kişiyle Arı Maya yedinci sırada yer alırken, Bobby Farrelly ilePeter Farrelly'nin yönetmenliğini üstlendiği komedi tufanı Salak ile Avanak Geri Dönüyor 42.248 kişiyle sekizinci,  yönetmenliğini Adem Kılıç'ın üstlendiği Oflu Hoca'nın Şifresi 33.402 kişiyle dokuzuncu ve bu hafta vizyona giren, seslendirme kadrosunda Haluk BilginerCengiz Küçükayvaz ve Nurseli İdiz gibi deneyimli isimlerin yer aldığı Evliya Çelebi ve Ölümsüzlük Suyu 14.343 kişiyle onuncu sırada yer aldı.

    Haftalık Türkiye Box Office verileri için tıklayın!

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top