Hesabım
    Jules ve Jim Bu Akşam Fransız Kültür Merkezi'nde!

    Fransız-Alman Kültür Programı Fonu çerçevesinde hazırlanan "Birinci Dünya Savaşının Hatırlattıkları: Derin Yaralardan Kardeşliğe" etkinliği kapsamında bu akşam Jules ve Jim filminin gösterimi gerçekleşecek.

    Birinci Dünya Savaşı'nı filmlerle anmak üzere yola çıkan Fransız-Alman Kültür Programı Fonu çerçevesinde hazırlanan "Birinci Dünya Savaşının Hatırlattıkları: Derin Yaralardan Kardeşliğe" etkinliğinde bu akşam, Fransız Sineması'nın klasik filmlerinden Jules ve Jim'in gösterimi gerçekleşecek. 

    Fransız "Yeni Dalga" akımının en önemli yönetmenlerinden François Truffaut imzalı filmin başrollerini Jeanne MoreauOskar Werner ve Henri Serre paylaşıyor. İki yakın arkadaşın Catherine adından sıradışı bir kadına aşık olmalarıyla, savrulan hayatlarını konu eden film, sadece aşk değil, dostluk üzerine de sözleri olan bir yapım.

    Fransız Kültür Merkezi'nde bu akşam saat 19:00'da başlayacak olan film, Türkçe altyazılı olarak izleyicisiyle buluşacak. 17 - 22 Ekim tarihleri arasında devam edecek olan etkinliklerin girişleri ise ücretsiz! Birinci Dünya Savaşının Hatırlattıkları: Derin Yaralardan Kardeşliğe adlı etkinlik hakkında ayrıntılı bilgi ve program için tıklayın!

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    • Fransız Kültür Merkezi Birinci Dünya Savaşı’nın 100. Yılını Filmlerle Anıyor
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top