Hesabım
    Karışık Kaset Sinemalarda!

    Karışık Kaset filmi bugünden itibaren Türkiye genelinde sinemalarda!

    Uygar Şirin’in aşka dair ve fonda Sezen Aksu’dan Göksel’e, MFÖ’den Mirkelam’a, Erkin Koray’dan Duman’a Türkiye pop müzik tarihinin sevilen onlarca şarkısının yer aldığı Karışık Kaset, bugün Türkiye genelinde sinemalarda!

    Filmin Türkiye çapındaki seansları için tıklayın!

    Tunç Şahin'in yönetmen koltuğuna oturan, etkileyici hikâyesinin yanı sıra, şarkılarıyla da büyük beğeni toplayan film aynı zamanda Şahin'in ilk uzun metrajlı sinema deneyimi. Genç oyuncular Sarp Apak ve  Özge Özpirinçci'nin başrollerini paylaştığı romantik komedide ayrıca; Bülent Emin YararSevinç Erbulak, Burak SarımolaAtilla TaşHilmi Özçelik ile beraber çocuk oyuncular Ulaşcan Kutlu ile Aslıhan Kapanşahin gibi isimler yer alıyor. Ünlü oyuncular Sarp Apak ve Özge Özpirinçci ilk kez bir aşk filminde başrolleri paylaşıyorlar. Ulaş’ın annesi ve babasını oynayan deneyimli oyuncular Bülent Emin Yarar ve Sevinç Erbulak etkileyici performanslarıyla göz dolduruyor. Çocuk oyuncular Ulaşcan Kutlu ve Aslıhan Kapanşahin ise filmde herkesin takdirini toplayan doğal bir oyunculuk sergiliyor. Sürpriz oyuncuların da yer aldığı Karışık Kaset’in çekimleri İstanbul’da gerçekleştirildi.

    Karışık Kaset, bir ilk aşk hikâyesi… Müzik sevdalısı bir babanın, müzik sevdalısı oğlu olan Ulaş, İrem'e olan aşkını bir karışık kasetle ilan etmek ister. Ama bu ilan-ı aşk ancak 10 yıl sonra gerçekleşir. Unutulmaz pop müzik şarkılarının eşliğinde başlayan tutkulu aşk, yine o şarkılar sayesinde yeniden ateşlenecektir. Ulaş hayatına müzik yazarı olarak devam etmeye çalıştığı bir zamanda İrem’le tekrar karşınca hayatındaki eksikliğin tamamlandığını hisseder.  

    Filmi Beyazperde eleştirisi için tıklayın!

     

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top