Hesabım
    Chrome Experiments ile Orta Dünya'yı Keşfedin

    Hobbit üçlemesinin sonuna gelirken; Chrome Experiments'ta 'Orta Dünya’ya Yolculuk’ (Journey through Middle-earth) serisini güncelledi.

    İster Hobbit, ister büyücü veya cüce, ister insan olun; epik Orta Dünya’da Frodo’nun Hüküm Dağı’na yaptığı yolculuktan, Bilbo’nun 17 Aralık’ta vizyona girecek “Hobbit: Beş Ordunun Savaşı”ndaki son savaşına kadar uzanan maceralarının tümünü yeniden yaşayabileceksiniz. Bu yılki Chrome Experiment North Kingdom tarafından Warner Bros. Pictures, New Line Cinema ve Metro-Goldwyn-Mayer Pictures (MGM) işbirliğiyle geliştirildi.

    Maceraya, Yüzüklerin Efendisi ve Hobbit üçlemelerinde yer alan 27 bölgeyi keşfedebileceğiniz göz alıcı güzellikteki etkileşimli bir Orta Dünya haritasında başlıyorsunuz. Bu yılki harita; Bilbo, Gandalf ve Okçu Ozan Bard’ın da bulunduğu sekiz karakterin izlediği yolları öne çıkaran zengin 3D grafikler kullanılarak tasarlandı.

    İlk kez bu yılki versiyonda yer alan karşılıklı savaş oyunu’nda arkadaşlarınıza meydan okuyabileceksiniz. Son Web teknolojileri kullanılarak geliştirilen oyun; tüm cihazlarınızda aynı deneyimi yaşayabileceğiniz şekilde geliştirildi.

    Maceranın bir parçası olmak Orta Dünya'yı keşfetmek için tıklayın!

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top