Hesabım
    Cehennem Melekleri 4 Çok Sert Geliyor!

    Sylvester Stallone, serinin dördüncü filminde +18 sınırı olacağını söyledi!

    Geçtimiz sezonun en çok patırtı koparan sinemasal mahsullerinden biri olan Cehennem Melekleri 3'ün kaldırdığı toz dağılmamışken, serinin yaratıcısı Sylvester Stallone, dördüncü filmde dair ufak ip uçları vermeyi ihmal etmedi!

    Önceki filmlerde şiddet dozunun azaltıldığını ve bu kısıtlamanın filmin organik bütünlüğüne zarar verdiğini düşünen Stallone, serinin dördüncü halkasında, kendisi açısında sıkıntılı olan bu durumu bir daha yaşamak istemediklerini belirtti. Grafik şiddet konusunda bu sefer bonkör davranacaklarını belirten aktör, yeni filmin muhtemelen 18 yaş sınırıyla vizyona gireceğinin altını çizdi.

    Cehennem Melekleri 3; 13 yaş sınırıyla gösterime girdiğinde büyük bir tartışmanın koptuğu düşünüldüğünde yeni film için R-Rated etiketini baştan kabul etmek oldukça sert bir aksiyon güzellemesiyle karşı karşıya kalacağımızın sinyallerini veriyor. Henüz projede yer alacak isimler kesinleşmemiş olsa da, yeni filmde de bizi sıkı bir rüya takımı bekleyecek fakat 18 yaşın altındaki sinema severlerin bu deneyimi sinemada yaşayabilmesi biraz zorlaşacak!

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top