Hesabım
    Sinemaseverler Malatya'da Toplandı!

    5. Malatya Uluslararası Film Festivali, film gösterimleri, atölye çalışmaları ve minder sohbetleriyle devam ediyor!

    Beyazperde.com'un basın sponsorları arasında yer aldığı 5. Malatya Uluslararası Film Festivali'nde, yarışmacı filmler seyirciyle buluşmaya devam ediyor.

    Seyircinin büyük ilgi gösterdiği gösterimlerin ardındansa film ekiplerinin katılımıyla söyleşiler gerçekleşti.

    Malatya Valisi ve Festival Onursal Başkanı Sayın Süleyman Kamçı ve Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır’ın da izleyici olarak katıldığı Ulusal Uzun Metraj Yarışmacı filmleri arasında yer alan “İçimdeki İnsan” filminin söyleşisinde filmin yönetmeni Aydın Sayman, yönetmen yardımcısı Fikret Ulaş Sayman, senarist Atay Sözer, yapım koordinatörü Hamza Eser, oyunculardan ise Suavi Eren, Vedat Erincin, Füsun Demirel, Rıza Sönmez ve Seda Kızıltoprak katıldı.

    Ulusal Uzun Metraj Yarışmacı filmlerinden “Karınca Kapanı” da dün izleyiciyle buluşan filmlerdendi. Filmin uygulayıcı yapımcısı Şükrü Üçpınar “Belki filmle maddi olarak bize bir geri dönüş olmadı, bizi zarara itti; biz yine de böyle bir film yapmış olmaktan mutluyuz.” dedi. Film gösterimlerinin yanı sıra etkinlikler ve atölye çalışmalarıyla da devam eden festivalin dördüncü gününde festivalin onur konuğu Selda Alkor, Minder Sohbetleri ile Malatyalılarla buluştu. Selda Alkor, Malatya’dan ayrılmadan önce de Vali Süleyman Kamçı ve Belediye Başkanı Ahmet Çakır’ın makamlarına giderek teşekkür ziyaretlerinde bulundu. 

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top