Hesabım
    İzmir'in Masalı Hollywood'ta

    Marc Levy'nin romanı Spielberg'ten

    İzmir kökenli ünlü yazar Marc Levy'nin Keşke Gerçek Olsa romanının film hakları 2000'de Steven Spielberg tarafından satın alınmıştı. NTV-MSNBC'nin bildirdiğine göre Spielberg'ün yapımcılığını, yönetmenliğini ise Mark S. Water'ın üstlendiği filmin çekimleri hızla devam ediyor.

    Başrollerini Mark Ruffalo ve Reese Witherspoon'un paylaştıkları filmin senaryosu Ronald Bass tarafından uyarlandı. Lauren genç ve başarılı bir doktordur ancak geçirdiği kaza sonucu komaya girer ve bir hastane odasında makinelere bağlı olarak yaşamaya başlar.

    Lauren'ın bitkisel hayatta olan vücudunun aksine ruhu eskisinden özgür olarak dolaşmaktadır. Kendine ait zannettiği apartman dairesine giden ruh, evinin Amerikalı bir mimar olan Arthur'a kiralandığını görür. Doğaüstü olaylara inanan Arthur ve Lauren arasında inanılmaz bir ilişki başlar.

    Just Like Heaven adıyla beyazperdede olacak olan Keşke Gerçek Olsa, 28 dile çevrilmiş ödüllü bir roman. Marc Levy'nin devam kitabı Sizi Tekrar Görmek'in ise, önümüzdeki aylarda Can Yayınları'ndan Türkçe yayınlanacağını da meraklılarına müjdeleyelim...

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top