Hesabım
    Blade Runner 2 Her Şeye Rağmen Geliyor mu?

    Blade Runner 2 uyarlaması yola Ridley Scott olmadan mı devam edecek?

    Yönetmenliğini Ridley Scott'ın üstlendiği 1982 tarihli kült bilimkurgu filmi Blade Runner'ın devam filmi için arayışlar devam ederken, projede Ridley Scott'ın yer alıp almayacağı konusunda kafalardaki soru işaretleri bir türlü giderilemedi.

    Şu sıralar Exodus: Tanrılar ve Krallar filmiyle meraklılarını heyecanlandıran usta yönetmen, her ne kadar bilimkurgu kulvarına geri dönmek istese de, yapımı uzun yıllardır yılan hikayesine dönen Blade Runner 2 projesinde yer alacağına dair hiç bir resmi açıklama yapmamakla birlikte, başrolde Matt Damon'ın yer alacağı The Martian filminin kamera arkasına geçecek.

    Yönetmenin takvimindeki doluluk sebebiyle bir türlü boşluk yaratamadığı düşünülen projenin arkasında yer almamak için net bir sebep belirtmemiş olmasına rağmen, kamera arkasına geçeceğine dair de herhangi bir umut vermemişti. Yönetmen cephesinden gelen son haber ise kendisinin yapımcı koltuğuna oturacağı fakat filmi yönetmeyeceği yönünde.

    .Halihazırda Harrison Ford'un da Rick Dechard rolünde izleyici karşısına çıkacağı dedikoduları da doğrulanmamış olsa da, 2015 yılı içerisinde projenin daha elle tutulur bir hale getirilmesi bekleniyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top