Hesabım
    Sihirbazlar Çetesi 2'nin Tam Adı Belli Oldu

    2013'ün gişe galiplerinden biri olan Sihirbazlar Çetesi'nin devam filmi Now You See Me: The Second Act adıyla vizyondaki yerini alacak.

    Ülkemizde Sihirbazlar Çetesi adıyla vizyona gelen ve o dönem gişede beklenmeyen bir çıkış yakalayan Now You See Me'nin devam filminin tam adı belli oldu. Şimdiye kadar Now You See Me 2 olarak anılan filmin tam adını aynı zamanda filmin başrol oyuncularından olan Mark Ruffalo açıkladı. 2016 yılında vizyona girmesi planlanan yapımın ismi Now You See Me: The Second Act adıyla sinema salonlarını ziyaret edecek.

    Yönetmen koltuğunda Sokak Dansı ve G.I. Joe: Misilleme gibi aksiyonu bol filmlere imzasını atmış olan Jon M. Chu'nun oturduğu filmin senaryosu  Ed Solomon ve Pete Chiarelli'nin kaleminden çıktı. İlk filmden daha tehlikeli bir düşmanla karşılaşacak olan Mahşerin Dört Atlısı ilk filmde olduğundan daha büyük bir dolandırıcılık işi için tutulurlar. Şimdiye kadar belli olan kadrosunda ilk filmden Jesse EisenbergWoody Harrelson,  Mark RuffaloMorgan FreemanDave Franco ve Michael Caine'in yer alacağı kesinleşirken Daniel Radcliffe ve Lizzy Caplan da seriye yeni katılan oyuncular olarak yerlerini aldılar. 

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top