Hesabım
    The Stand Dörtlemesinin Yıldızı Matthew McConaughey Mi?

    Gelen söylentilere göre, Josh Boone'un yönetmenliğini üstlendiği The Stand dörtlemesinin kötü adamı Matthew McConaughey olacak.

    En son Aynı Yıldızın Altında filmiyle övgüleri toplayan yönetmen Josh Boone, dünyaca ünlü yazar Stephen King'in Bestseller olmuş The Stand romanını 4 filmlik bir seri olarak beyazperdeye aktaracağını geçtiğimiz günlerde kendisi açıklamıştı.

    Seriyle ilgili yeni söylentiler de gelmeye başladı. The Guardian'a göre filmin kötü adamı Randall Flagg rolü için yönetmen ve yapımcı firma Oscar ödüllü oyuncu Matthew McConaughey ile müzakerelere başlamış. Bir söylenti olarak kulaktan kulağa dolaşsa da bu haberin doğruluğu pek çok kesimi heyecanlandırmış durumda. Son dönemde, Mud filminden sonra kendini geliştirerek çıkışını sürdüren McConaughey, Sınırsızlar KulübüPara Avcısı ve Yıldızlararası filmlerindeki rolüyle adından söz ettirmeyi başarmış ve özellikle True Detective dizisindeki rolüyle televizyon izleyicilerinin kalplerine taht kurmuştu. 1200 sayfalık destansı romanı post-apokaliptik bir gerilim tarzında çekmek istediğini dile getiren yönetmen Boone'un ilk filmin senaryosunun tamamlandığını ve çekimlerine önümüzdeki bahar aylarında başlanacağını söylediğini de hatırlatmakta fayda var!

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top