Hesabım
    Hadi İnşallah, Nihayet Sinemalarda!

    Pucca'nın yazdığı kitaplardan beyazperdeye aktarılan Hadi İnşallah, bu cumadan itibaren Türkiye genelinde vizyonda!

    Ünlü şarkıcı Murat Boz'un ilk defa beyazperdede arz-ı endam ettiği Hadi İnşallah, bugün Türkiye genelinde sinemalarda! Boz'un başrolü  Büşra Pekin ile paylaştığı filmin yönetmenliğini ise Hokkabaz ve A.R.O.G. filmlerinde yönetmen koltuğunu Cem Yılmaz ile paylaşan Ali Taner Baltacı üstleniyor. Filme gelen ilk eleştirilerse olumlu yönde.

    Hazırladığı blog ve sosyal medya hesaplarıyla bir internet fenomeni olan Pucca'nın yazdığı "Küçük Aptalın Büyük Dünyası", "Allah Beni Böyle Yaratmış" ve "Ay Hadi İnşallah" gibi kitaplarından esinlenerek çekilen filmin senaryosu ise Murat Emre Kaman ile Emrah Kaman'a ait.

    Filmin Türkiye çapındaki seansları için tıklayın!

    Eğlenceli filmde Büşra Pekin ve Murat Boz'a Şinasi YurtseverMüjde UzmanAydan TaşHülya Gülşen IrmakCezmi Baskın ve İdil Dizdar gibi oyuncular eşlik ediyor.

    Filmin konusu: 

    4 yıl boyunca Ankara'da yaşayan Pucca zorlu bir ayrılığın ardından İzmir'e ailesinin yanına dönmeye karar verir. 4 yıllık ilişkisini bitirmenin vermiş olduğu mutsuzlukla ailesinin yanına dönen genç kadın evden hiç çıkmaz. Sürekli telefonun çalmasını bekleyen genç kadın kendini yemeğe verir. Ailesi kızlarının bu durumuna dayanamaz ve kendini toparlaması için İzmir'in yerel kanalında çalışması için bir iş görüşmesi ayarlar. Ne kadar istemese de o görüşmeye giden genç kız, yaşamını değiştirecek yakışıklı ile o gün karşılaşır! "Pekmez" lakabını taktığı ve genç kadını yeniden yaşama döndüren bu yakışıklı ile ne yapıp edip beraber olmayı kafaya koyar... Ama karşısında da zorlu bir rakibesi vardır...

    Filmin Beyazperde eleştirisi için tıklayın!

     

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top