Hesabım
    Star Trek 3 Yönetmensiz Kaldı!

    Star Trek serisinin üçüncü filmini kim yönetecek?

    Son yıllarda gişede iş yapan pek çok filmin senaristliğini ve yapımcılığını üstlenen Roberto Orci, geçtiğimiz haftalarda resmen Star Trek 3 filminin kamera arkasında yer alacağını açıklamıştı. 

    Kendisinin ilk uzunmetrajlı yönetmenlik çalışması olması beklenen Star Trek 3 cephesinden taze haberler gelmeye devam ederken, Orci'nin projeden çekildiği açıklandı. Orci'nin projeden çekilmesiyle birlikte de yapımcılar hızlarını düşürmeden yeni yönetmen arayışına girdiler.

    Şu an için yapımcıların gündemindeki bir numaralı isim, Shaun of the Dead ve Scott Pillgrim vs. The World filmleriyle ağırlıklı olarak komedi soslu projelere imza atmış olan yetenekli yönetmen Edgar Wright. Geçtiğimiz yıl, yeni Marvel projesi olan Ant-Man'i yönetmesi planlanan fakat yaşanan yaratıcı sıkıntılar sebebiyle projeyi bırakmak zorunda kalan Wright'ın yeni Star trek filmine nasıl bir soluk getireceğiyse merak konusu.

    Yeni Star Trek serisinin üçüncü halkası, bir terslik olmadığı müddetçe 2016 yılında ABD'de vizyona girecek gibi görünüyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top