Hesabım
    Yeni Robin Hood Uyarlamasının Ayak Sesleri Duyuldu!

    Disney, kendi bünyesinde yepyeni bir Robin Hood uyarlaması için kolları sıvadı!

    Hırsızlar Prensi Robin Hood, son olarak 2010 yılında, yönetmen koltuğuna Ridley Scott'ın oturduğu epik bir yapımla izleyici karşısına çıkmıştı. Disney, arayı çok da fazla soğutmadan, bu sevilen karakteri yeniden özlenen masalsı atmosferin içine iteklemeyi düşünüyor.

    Warner Bros'ın, önümüzdeki yıl The Jungle Book öyküsüne geri dönecek olması, Disney'in de emektar masal kahramanı Robin Hood'u öne sürerek rekabeti kızıştırmasına zemin hazırladı. Bir süredir yapımcıların gündeminde olan proje, nihayet kaldırıldığı raftan alınarak masaya yatırıldı. Henüz ikonik masal kahramanını kimin ete kemiğe büründüreceği ya da projenin başına hangi ismin geçeceği netlik kazanmamış olsa da, Disney yetkilileri önümüzdeki aylarda projenin aya kaldırılacağının müjdesini verdiler. 

    Yapımcıların önerdiği isimler arasında, önümüzdeki yıllarda Galaksinin Koruyucuları filminin devam halkasının da kamera arkasına geçecek olan James Gunn olsa da; projeye kimin hayat öpücüğü konduracağı henüz kesinlik kazanmış değil.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top