Hesabım
    Gişenin Lideri Çakallarla Dans 3!

    Bu hafta vizyona giren Çakallarla Dans 3: Sıfır Sıkıntı gişe yarışında zirveyi kaptı.

    2014 yılının 49. vizyon haftasında; zirvenin sahibi yönetmenliğini Murat Şeker’in üstlendiği Çakallarla Dans 3: Sıfır Sıkıntı sinemanın 100.yılında 100.film olarak vizyona girdi ve ilk 3 günde 380.063 bin kişi tarafından izlenerek aynı zamanda bu yılın en iyi açılışını yapan 4. film oldu. Murat Şeker konuyla ilgili; “Sinemanın 100. Yılına 100. Film olarak denk gelmemiz oldukça anlamlı bizim için. Böyle anlamlı bir hafta da izleyicinin göstermiş olduğu ilgiye çok teşekkür ediyoruz… Nice filmlerle daha Türk Sineması’na hizmet etmeye devam edeceğiz” dedi.

    Listenin ikinci sırasında vizyondaki ikindi haftasını dolduran Hadi İnşallah yer alıyor. Başrollerini Büşra Pekin ile Murat Boz'un paylaştığı filme hafta sonu 186.241 bilet kesildi. Hadi İnşallah''ı yine yerli bir film olan Deliha takip ediyor. Senaryosunu ve başrolünü Gupse Özay'ın üstlendiği filme 126.110, vizyondaki 6. haftasını dolduran Çağan Irmak imzalı Unutursam Fısılda'ya 51.077 bilet kesildi. Yerli filmlerin ağırlığını hissettirdiği listenin beşinci sırasında John Wick yer alıyor. Keanu Reeves'in başrolünü üstlendiği bol aksiyonlu filmi hafta sonu 45.874 kişi tercih ederken onu, 40.608 kişiyle çok konuşulan Yıldızlararası filmi yer aldı.

    Listenin yedinci sırasında 33.812 kişiyle Birleşen Gönüller, sekizinci sırada 13.088 kişiyle Karışık Kaset, dokuzuncu sırada 10.462 kişiyle Patrondan Kurtulma Sanatı 2 ve onuncu sırada 9.442 kişiyle Ölüm Alfabesi filmi yer alıyor.

    *Önemli not: Bu hafta sonu sadece İstanbul, Ankara ve İzmir'de vizyona giren Exodus: Tanrılar ve Krallar filminin gişe verileri, onunla beraber vizyonda yer alan TME (The Moments Entertainment) dağıtımcılığındaki filmler Box Office verilerine haberi sitemiz için hazırladığımız saatlerde dahil edilmemiştir. Box Office konuyla ilgili; "Hafta sonu sınırlı sayıda gösterime giren Exodus: Gods and Kings rakamlarını açıklamama kararı almıştır. Biz de Moments Entertainment rakamlarını açıklamıyoruz Çok fazla rica etmemize ve rakam açıklamama sebebinin kötü olduğunu söylememize rağmen kararları değişmedi, üzgünüz kamuoyuna duyurulur." şeklinde bir açıklama yayınlamıştır. Bu nedenle TME dağıtımcılığında olan Açlık Oyunları Alaycı Kuş Bölüm-1 ve Madagaskar Penguenleri filmlerinin verileri haberimizde yer almamaktadır.  

    Haftalık Türkiye Box Office verileri için tıklayın!

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top