Hesabım
    Tehlikeyle Flört Basına Tanıtıldı

    Yıllın en iddialı komedi filmlerinden biri olacak olan Tehlikeyle Flört'ün basın toplantısı 8 Aralık Pazartesi günü gerçekleşti.

    Yılın iddialı yapımlarından olan Tehlikeyle Flört, geçtiğimiz günlerde basına tanıtıldı. Başrollerini Ozan KotraÇağatay KehribarHakan Çağlar ve Mete Horozoğlu'nun paylaştığı filmde ayrıca; Fuat GünerBaşak DaşmanEzel AkaySema Şimşek ve Tuğrul Tülek gibi isimler yer alıyor.

    Beyazperde.com Genel Yayın Yönetmeni Melis Zararsız'ın da katıldığı basın toplantısında yönetmen Murat Şenöy “ Filmimiz güldüren karakterler ve olaylar, rock müzik, aksiyon sahnelerinden oluştu. Hikayeyi ilk okuduğumda düşündüklerim ..Doğaldır ki, bir yönetmen için kalabalıklara iletmek istediklerine yer verebileceği metin ile karşılaşması heyecan vericidir. Bu sebeple, kağıt üzerinde harflerden örülmüş paragrafların kafamda görsel ve işitsel bir medyaya dönüşmesi son derece eğlenceli oldu. Göreceğiniz filmde yaşayan karakterler gerçek de var oldukları kadar epey karikatürler aslında. Tam da bu sebepten komik durumlara düşüyor, hepimiz kadar beceriksizce engellere takılıp yuvarlanırken badireleri atlatıyorlar. Bu durumun etüdü bana tecrübeli olduğum reklam filmi yönetmeni penceresinden bakma imkanı sağlıyor. Eğlence temel çıkış noktamken, durum ve dialog komedisi, müzik, kamera kullanımı ve kurgu, görüntü ve ses efektleri ise beklenti yarattığım gülmeceye ulaşmak için kullandığım enstrümanlar oluveriyorlar. Biz çok eğlenceli bir ekip oluşturduk ve filmi çekerken de çok eğlendik umarım seyircide eğlenir dedi.

    Rock aşığı, yaşları hafif geçkin, kendi çaplarında fırlama fakat bir o kadar da naif üç kafadardan oluşan bu müzik grubu, kenar mahallelerin düğün salonlarında rica minnet sahne alıp güç bela karınlarını doyurmaya çalışır. Ancak ‘kuyruğu dik tutma uğruna’ yaptıkları müzikten taviz vermedikleri için artık oralarda da dikiş tutturmaları zorlaşır. Bunlar yetmiyormuş gibi çıktıkları son düğünde Ozan, gelinle ‘flört’ etmeye başlayınca kızılca kıyamet kopar. Tekme tokat atılırlar salondan. Flört, artık iyice dibe vurmuştur. Yıllardır tüm çabalarına rağmen hiç bir yapımcıyı, albümlerini yapmaya ikna edememişlerdir. Dahası, başta aileleri olmak üzere yakın çevrelerince aşağılanmaya, alay konusu olmaya başlamışlardır. Sonunda bıçak kemiğe dayanır. Flört elemanları, albümü kendi ceplerinden yapmaya karar verir, ancak küçük bir sorunları vardır; üç ahbap çavuşun cepleri bomboştur… Hayatın çileli yollarında emeğin ve alın terinin işe yaramadığına iyice kanaat getiren grubumuz, Tehlikeyle Flört etmeyi göze almıştır.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top