Hesabım
    17 Yıllık Orta Dünya Yolculuğu!

    Hobbit: Beş Ordunuz Savaşı filminin gösterimine sayılı günler kala, hem Yüzüklerin Efendisi hem de Hobbit filmlerinin yapım sürecini özetleyen özel bir video yayınlandı!

    Hobbit üçlemesinin son halkası olan Hobbit: Beş Ordunun Savaşı filmiyle birlikte, Bilbo Baggins ve Thorin Meşekalkan ile kafilesinin Orta Dünya'da çıktıkları yolculuk da sona eriyor. Serinin son filminin anısına, Peter Jackson ile birlikte tüm ekibin giriştikleri 17 yıllık Orta Dünya macerasını özetleyen özel bir video görücüye çıktı!

    "Completing Middle-Earth: A Seventeen Year Journey" adını taşıyan bu özel videoda, Yüzüklerin Efendisi serisinin emekleme aşamasından, Beş Ordunun Savaşı filminin post-prodüksiyon sürecinin sonlanmasına kadar olan sürenin özeti sinemaseverlerle paylaşılıyor.

    Hobbit: Beş Ordunun Savaşı filmiyle, şimdilik sona erecek olan Orta Dünya yolculuğunun daha sonra ne gibi sürprizlerle karşımıza çıkacağıysa büyük merak konusu! Serinin merak uyandıran final bölümü, 17 Aralık tarihinde izleyiciyle buluşacak!

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top