Hesabım
    Haftanın DVD'leri Raflarda Yerini Aldı

    As Sanat bandrollü 9 film raflardaki yerini aldı.

    Bu hafta raflarda As Sanat bandolü ile evde sinema keyfinizi arttırmak için 9 yeni DVD yerini alıyor.

    Bu yıla damga vuran Richard Linklater imzalı Çocukluk, gittiği festivallerden ödülleri toplayarak döndü. Bir çok festivalde En İyi Film seçilen Çocukluk, boşanmış bir çiftin çocuklarının 12 yıllık dönemine odaklanıyor.

    İlk defa Cannes Film Festivali'nde izleyiciyle buluşan Jalil Lespert imzalı Yves Saint-Laurent filmi, üstün yetenekli tasarımcı Yves Saint Laurent'in hayat hikayesinden beyazperdeye uyarlandı.

    Taedong Park imzalı animasyon film Ormanda Karmaşa; Meksika'nın yağmur ormanlarında yaşayan ve birbirlerine aşık olan iki rakun Manu ve Sacha'nın maceralarını konu alıyor.

    Colin Firth ile Nicole Kidman gibi iki büyük oyuncunun başrollerini paylaştığı Geçmişin İzleri; Eric Lomax adlı eski bir askerin gerçek yaşam öyküsünü anlattığı otobiyografik romanından esinlenerek beyazperdeye uyarlandı.

    Aksiyon filmlerinde kadın kahramanları kullanmayı seven Luc Besson'un son filmi Lucy'nin başrolünde Scarlett Johansson yer alıyor.

    Sylvester Stallone ile Arnold Schwarzenegger ikilisini bir araya getiren Kaçış Planı; Kendi tasarladığı hapishanede mahkum olarak yer alan Ray'in hapishanenin en saygı duyulan mahkumlarından olan Emil ile kaçış hikayesinin anlatıldığı filmin yönetmen koltuğunda Mikael Hafstrom oturuyor.

    Neil Burger imzalı aksiyonu bol bir bilimkugu filmi olan Uyumsuz, uzak bir gelecekte insanlığın, her biri farklı bir erdemi temsil eden beş farklı parçaya bölünmüş bir düzende yaşadığı distoptik bir hikayeyi konu alıyor.

    Noel Clarke'ın başrolünü ve yönetmenliğini üstlendiği The Anomaly eski bir askerin kaçırılmasının ardından yaşananları konu ediyor.

    I Am Ali, efsane boksör Muhammed Ali'nin hayatını konu alır.  

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top