Hesabım
    Amerika'da Exodus: Tanrılar ve Krallar Fırtınası

    Ridley Scott yönetmenliğindeki Exodus: Tanrılar ve Krallar filmi hafta sonu ABD'de gişe listesinin zirvesine demirledi.

    Usta yönetmen Ridley Scott imzalı aksiyon dolu epik film Exodus: Tanrılar ve Krallar, Amerika'da bu hafta gişe listesinin zirvesine oturdu. 24,500 milyon dolarlık bir hasılat elde eden filmi, 13,200 milyon dolarla tüm dünyada ilgiyle takip edilen Açlık Oyunları : Alaycı Kuş Bölüm 1 ve 7,300 milyon dolarla Madagaskar Penguenleri filmi takip ediyor.

    Ülkemizde vizyona girip girmeyeceği henüz belirsizliğini koruyan senaryosunu, yönetmenliğini ve başrolünü Chris Rock'ın üstlendiği Top Five 7,210 milyon dolarla 4. sırada yer aldı. Yılın dikkat çeken animasyon yapımlarından olan 6 Süper Kahraman 6,145 milyon dolarlık bir hasılat elde ederken, Matthew McConaughey ile Anne Hathaway'ın başrolünü üstlendiği Yıldızlararası 5,500 milyon dolarlık hasılatla 6. sırada yer aldı.

    7. sırada 4,630 milyon dolarlık hasılatıyla Patrondan Kurtulma Sanatı 2 yer alırken onu; 2,757 milyon dolarla Salak ile Avanak Geri Dönüyor2,525 milyon dolarla Oscar ödüllerinin favorilerinden Her Şeyin Teorisi ve 1,500 milyon dolarla gerçek bir hayat hikayesinden beyazperdeye uyarlanan Yaban yer alıyor.

    ABD haftalık Box Office verileri için tıklayın!

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top