Hesabım
    Nuh: Büyük Tufan Raflara Çıktı

    Darren Aronofsky yönetmenliğindeki Nuh: Büyük Tufan filminin DVD'leri raflardaki yerini aldı.

    Yılın en çok konuşulan filmlerinden biri olan Nuh: Büyük Tufan'ın DVD'leri BirFilm bandrolü ile raflardaki yerini aldı. Geçtiğimiz aylarda vizyona misafir olan filmin yönetmen koltuğunda Bir Rüya İçin AğıtKaynak  ve Siyah Kuğu gibi filmlere imzasını atan Darren Aronofsky oturuyor.

    DVD, Bas Oynat DVD, Blu-Ray ve 3D Blu-Ray seçenekleriyle piyasaya sürülen filmin başrollerini Russell CroweJennifer ConnellyEmma Watson ve Douglas Booth paylaşıyor. Darren Aronofsky'nin şimdiye dek çektiği en yüksek bütçeli film olma özelliğini taşıyan Nuh: Büyük Tufan aynı zamanda hikaye ve oyuncu kadrosuyla da tam anlamıyla bir Hollywood blockbuster'ı olma özelliğine sahip.

    Yaradan'ın çizdiği iyilik yolundan sapmış olan Kabil'in soyundan gelen insanoğlu, dünyanın tüm nimetlerini ve güzelliklerini sonuna kadar tüketmişti. Yeryüzünü yaşanmaz bir hale geitren insanoğlu, bir parça et için her türlü ahlaksızlığı, hırsızlığı, cinayeti ve kaosu artık normal hale getirmiştir. İnsanlığın bu sefil hali karşısında Nuh rüyasında, Yaradan'ın kendisini yaşanacak büyük bir tufana karşı uyardığını görür. Yaradan, Nuh'a yeryüzünde yaşayan tüm hayvan cinslerinden gemisine birer çift almasını emreder. Tufanın yaklaşmakta olduğunu öğrenen sapkın insanoğlu ise geminin içine girmek için Nuh'a karşı saldırıya geçecektir...

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top