Hesabım
    Jason Statham Yeminini Bozuyor!

    Jason Statham'ın başrolünü üstlendiği Wild Card filminden ikinci fragman geldi.

    TaşıyıcıTabancaCrankSuikastçıCehennem Melekleri serisi ve Homefront gibi aksiyon filmlerinin gedikli oyuncusu Jason Statham'ın başrolünü Michael AngaranoMilo VentimigliaDominik García-LoridoStanley Tucci ve Sofia Vergara gibi isimlerle paylaştığı Wild Card filminden yeni bir fragman daha sinemaseverlerin beğenisine sunuldu.

    Aksiyon filmlerinin becerikli yönetmeni Simon West imzalı filmin senaryosu William Goldman'a ait. Bu film için zayıflayan Statham, zayıflamak için sadece esmer pirinçten ve ıspanaktan oluşan özel bir diyet uyguladı.

    Eski bir kumarbaz olan Nick Wild, bu alışkanlığını bir kenara bırakıp hayatına temiz bir sayfa açarak devam eder. Güvenlik görevlisi olarak iş bulur ve hayatını bu şekilde kazanmaya başlar. Prensiplerine uygun bir şekilde yaşayan Nick'in en büyük prensibi ise silah kullanmamaktır. Fakat yakın bir arkadaşı azılı bir çete tarafından ölesiye dövüldüğünde prensiplerini yeniden düşünecek ve intikam planları kurmaya başlayacaktır. Wild Card'ın ülkemizde vizyona girip girmeyeceği henüz belirsizliğini koruyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top