Hesabım
    Yapışık Kardeşler'den Kahkaha Dolu Teaser Geldi

    İlker Ayrık'ın hem yönetmenliğini hem de başrolünü üstlendiği Yapışık Kardeşler filminden fragman öncesi son bir teaser yayınlandı.

    Çakallarla Dans serisindeki Muhasebeci Servet rolüyle popülaritesini arttıran oyuncu İlker Ayrık'ın ilk yönetmenlik denemesi Yapışık Kardeşler filminden fragman öncesi son bir teaser yayınlandı. Senaryosu Serhat Sarı ile M. Serdar Fırat'a ait olan filmin yapımcılığını ise Tahir Çonka üstleniyor.

    Yapışık Kardeşler Halim ile Selim'in hayırlı bir kısmet bulmak için İstanbul'a gelmeleri ve orada maceradan macera koşmalarını anlatan filmde ikiz kardeşleri İlker Ayrık ile Hakan Bulut ikilisi canlandırırken, filmde onlara: Suzan KardeşSuat SungurErdal TosunAyberk AtillaFırat Tanış ve Ivana Sert gibi isimler eşlik ediyor.

    Köylerinde gayet rahat bir yaşam süren Halim ile Selim hayırlı kısmetlerini bulmak için İstanbul'a gider. Yapışık kardeşlerin hayatları İstanbul’a gelmeleriyle birlikte tamamen değişir. Mutlu bir aile kurmak isterken başlarına bir dünya olay gelen kardeşlerin maceraları gülme garantili!

    Yapışık Kardeşler, 30 Ocak 2015'te sinemalarda! 

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top