Hesabım
    Channing Tatum ve Chris Pratt Yeni Ghostbusters Filminde mi?

    Ghostbusters filminin yeni üçlüsü Channing Tatum, Chris Pratt ve Ryan Gosling mi olacak?

    The Heat ve Bridesmaids gibi filmler sayesinde kadın odaklı komedi filmleri konusunda uzmanlığını pekiştiren Paul Feig, yeni Ghostbusters projesindeki ana karakterlerin kadın olacağını söylemiş, sonrasında da başroller için görüşmelere başlamıştı.

    Geçtiğimiz günlerde The Daily Beast, yeni Ghostbusters filmi için farklı alternatiflerin de mümkün olabileceğine dair ipuçları verdi. Channing Tatum'un yapmış olduğu açıklamaya göre, tamamı kadınlardan oluşan Ghostbusters projesi hem bir yeniden çevrim hem de farklı bir spin off projesine kapı açabilir. Henüz yönetmen Feig'in bu proje(ler) hakkında net bir açıklaması olmasa da, Tatum'a göre, Joe Russo'nun her iki versiyonun da birbiriyle bağlantılı bir biçimde hayata geçirilmesi mümkün görünüyor.

    Bu sayede hem kadın hem erkek "hayalet avcıları" ekibinden oluşan iki farklı versiyon ile karşı karşıya kalmamız mümkün. Böyle bir durumda rüya takımında Channing Tatum, Chris Pratt ve Ryan Gosling'den oluşturulması bekleniyor. Henüz herhangi bir netlik kazanmamış olsa da, dedikodusu bile sinemaseverleri heyecanlandıracak cinsten! Bekleyelim ve görelim!

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top