Hesabım
    Angelina Jolie Su Çiçeği Oldu, Kendi Filminin Galasına Gidemedi!

    Hasta olan güzel oyuncu, yönetmenliğini ve yapımcılığını üstlendiği Unbroken/Boyun Eğmez filminin galasına Brad Pitt ve çocuklarını gönderdi.

    getty images

    Variety'nin haberine göre Angelina Jolie, yönetmenliğini üstlendiği Unbroken/Boyun Eğmez filminin Los Angeles galasına gidemedi fakat ailesi onun yokluğunu aratmamak adına oradaydı. Brad Pitt, Pitt’in kendi ailesi ve Brangelina’nın üç çocuğu: Maddox, Pax ve Shiloh galada yerlerini aldılar.

    Louis Zamperini'nin gerçek yaşam öyküsünün anlatıldığı filmin galasında Pitt’in ailesi kadar ilgi çeken yaklaşık 20 adet ikinci dünya savaşı gazisi bulunuyordu. Zamperini’yi onurlandırmak için katıldıkları gecede aynı zamanda Zamperini’nin iki çocuğu Cyntia Garris ve Luke Zamperini de bulunmaktaydı. Luke Zamperini, babasını onurlandırmanın bu filmden daha güzel bir yolu olamayacağını düşündüğünü söyledi. 

    Zamperini'yi bu yıl Temmuz’da kaybettik fakat çocukları babalarının filmin büyük bir bölümünü izleme şansı yakaladığını ve çok beğendiğini, bazı eleştirilerini de Jolie’ye aktarmış olduğunu anlattılar.Filmde Zamperini’yi canlandıran Jack O’Connell, bu karakteri canlandırmanın ona ne gibi zorlu deneyimlerden geçireceğini baştan bildiğini söyledi: 1936 olimpiyat yarışlarındaki 5000 metre koşusunda yarışı sekizinci olarak bitirmesi, uçak kazası geçirip günlerce Pasifik Okyanusu’nda bir asker arkadaşıyla mücadele verip Japon askerler tarafından zar zor kurtarılması, aç susuz işkenceler görmüş bir savaş gazisi olması gibi detayların onu korkuttuğunu ama bir o kadar da işin güzel kısmının bu karakteri yansıtmaktaki bu zorluklar olduğunu sözlerine ekledi.

    Ölmeden önce Zamperini’yi ziyaret eden O’Connell, Zamperini’de hissettiği o alçakgönüllü kahraman duygusunu hiç unutamadığını söyledi.

    Unbroken/Boyun Eğmez, 20 Şubat 2015’te ülkemizde vizyonda.

    Aşağıdaki videoda Angelina Jolie, galaya hasta olduğu için katılamadığını ve çok üzgün olduğunu dile getiriyor: 

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top