Hesabım
    Tim Burton'dan Beetle Juice Müjdesi!

    Geçtiğimiz aylarda unutulmaz filmi Beter Böcek'in (Beetle Juice) devamının geleceğini müjdeleyen Tim Burton'dan bir müjde daha geldi.

    Kült filmlerin yönetmeni Tim Burton, 1988 yapımı unutulmaz korku-komedi türündeki Beterböcek'in devam filminin geleceğini geçtiğimiz aylarda resmen duyurmuştu. Filmin netleşmesinin ardından, ilk filmden kimlerin yer alacağı merak konusu olmaya başlamıştı. Tim Burton, 20 Şubat 2015 tarihinde vizyona girecek olan Big Eyes filmiyle ilgili gerçekleştirdiği bir röportajda, merak edilen Beter Böcek 2'yle ilgili de konuştu.

    Sözlerine filmin tahmin edilenden daha çabuk hazır olacağını söyleyerek başlayan yönetmen, yeniden Michael Keaton ile çalışacağının müjdesini de verdi. İlk filmde meşhur Beetlejuice karakterini canlandıran Keaton ile birlikte senaryonun üzerinde çalıştığını söyleyen Burton; "Beter Böcek karakterini canlandırabilecek sadece bir kişi var..." dedi. Senaryosu Seth Grahame-Smith tarafından kaleme alınan yapımda ilk filmden ayrıca, Winona Ryder'ın da kadroda yer alacağını belirtelim.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top