Hesabım
    Figüran Filminin Yeni Vizyon Tarihi Belli Oldu

    ‘Yılın En Kral Komedi Filmi’ sloganı ile yola çıkan Figüran, 3 Nisan 2015'te sinemalarda!

    Bosphorus Film Makers tarafından çekilen, Yılın En Kral Komedi Filmi sloganı ile yola çıkan Figüran  filminin merakla beklenen yeni vizyon tarihi belli oldu. Yapımcılığını Aytekin Mert’in, yönetmenliğini Tolga Çetin’in üstlendiği filmin başrollerinde ise; Ceyhun Fersoy, Serenay Aktaş, Ferdi Kurtuldu, Erdal Cindoruk, Umut Oğuz, Cem Kılıç, Yıldırım Öcek, Mehtap Bayrı yer alıyor.

    3 Nisan’da vizyona girecek olan filmi izleyen ve bileti ile selfie çekip www.figuranbenihollywoodagotur.com  adresine gönderen kişilerden, noter huzurunda yapılacak çekiliş ile üç şanslı izleyici, Amerika’ya, dünyanın en büyük stüdyoları olan Universal Stüdyolarını gezmeye ve Hollywood’u görmeye gidecek. 

    Beceriksiz ve sakar bir figüran olan Mutlu, eşsiz bir senaryo yazdığına ve başrol oynayacak kadar yetenekli bir aktör olduğuna inanmaktadır. Sakar fakat bir o kadar da samimi hareketleriyle setin altını üstüne getiren Mutlu ve yine setlerde ışık asistanlığı yapan ev arkadaşı Cempo’nun en büyük hayali kendi senaryolarını filme çekmektir. Hayallerini hayata geçirmek için Mutlu'nun figüranlık yaptığı dizinin başrol oyuncusu Pelin Şafak'ı kendi projelerinde oynatabilmek ve dikkatleri üzerlerine çekmek için çabalamaktadırlar.

    Figüran, 3 Nisan 2015'te sinemalarda!

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top