Hesabım
    Love Letters İstanbul'a Uğruyor

    Gerard Depardue ile Anouk Amiee ‘Love Letters’ adlı tiyatro oyunu ile 8 Ocak tarihinde ilk kez Zorlu’da!

    Fransa’nın dünyaca ünlü iki oyuncusunu aynı sahnede buluşturan Love Letters, Zorlu Performans Sanatları Merkezi’nde izleyiciyle buluşuyor. Pulitzer Tiyatro Ödülleri’nde finale yükselen, 30’dan fazla dile çevrilen, daha önce Elizabeth Taylor, Mel Gibson, Kathleen Turner, Sigourney Weaver ve Christopher Walken gibi aktör ve aktristlerin de sergilediği oyunu bu kez Gerard Depardieu ve Anouk Aimée sahneye taşıyor.

    Aşkın karşı konulamayan güçlü bağını romantizm yüklü bir dille anlatan oyun, birbirlerinden ayrı geçirdikleri 50 yıl boyunca aşklarını mektuplarla ayakta tutan Andrew Makepeace ve Melissa Gardner arasındaki ilişkiyi sahneye taşıyor. İki aşığın 50 yıl boyunca kopmayan bağlarını uzun bir masanın iki ucunda birbirlerine okudukları mektuplar, notlar ve kartlarla anlatan hikayenin sonunda Andrew senatör olurken Melissa sanat hayatında aradığı başarıyı yakalayamayarak intihar ediyor.

    Dünyaca ünlü aktör ve aktristler tarafından da sergilenen bu oyun; 8 Ocak’ta Zorlu Performans Sanatları Merkezi’nde sanatseverlerle buluşuyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top