Hesabım
    Türkan Şoray ve Ediz Hun Sevenleriyle Buluştu

    Yeşilçam'ın unutulmaz iki ismi Türkan Şoray ve Ediz Hun yıllar sonra ilk kez bir araya geldi.

    Yeşilçam'ın unutulmaz iki ismi Türkan Şoray ve Ediz Hun yıllar sonra Metrocity'de düzenlenen bir imza günü için bir araya geldi. Yeşilçam'ın iki yıldızını görmek için imza gününe yüzlerce kişi katıldı. Bugüne kadar onlarca filmde birlikte rol alan Şoray ve Hun, Türk sinemasının 100. Yılını kutlamaktan çok mutlu olduklarını dile getirdi. 

    Birlikte ilk kez imza gününe katıldıkları için heyecanlı olduklarını söyleyen sanatçılar hayranlarını Yeşilçam şarkılarıyla selamladı. Organizasyon sırasında Demet Akalın'ın Türkan şarkısı çalınca Sinemanın sultanı, 'Bu şarkı beni çok mutlu ediyor. Tüm yorgunluğumu alıyor' dedi. Türk sinemasının Sultanı Türkan Şoray, 21 yaşındaki görme engelli bir hayranıyla yakından ilgilendi. Engelli hayranına ellerini uzatan ve kendisine dokunmasını isteyen Şoray çok duygulandı ve göz yaşlarına hakim olamadı. Ediz Hun ise hemen ayağa kalkıp sandalyesini verdi. 

    İki dev ismi görmeye gelenler aradında bacakları olmayan 15 yaşındaki Ümit ise her iki ünlüye duygusal anlar yaşattı. Şoray ve Hun, Avm yönetiminin yaptırdığı ve üzerinde fotoları bulunan sinemanın en bilinen objesi klaketleri imzaladılar. Gördükleri ilgi ve sevgiden çok mutlu olan iki dev isim, en kısa zamanda tekrar bir araya geleceklerini belirterek hayranlarına veda etti. 

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top