Hesabım
    The Interview Nihayet Sinemalarda!

    Olaylı film The Interview, beyazperdedeki yerini alacak. Sony bu mutlu haberi bir teaser ile duyurdu.

    Uzun bir süredir gündemi meşgul eden Sony yapımcılığındaki The Interview'ın beyazperdede gösterileceği hazırlanan eğlenceli bir teaser ile duyuruldu. Önce Haziran ayında Kuzey Kore'den filmle ilgili resmi bir kınama geldi ve daha sonra Kuzey Kore kaynaklı hackerların, Sony'yi hackleyip vizyon filmlerini torrent siteleriyle paylaşmasıyla başlayan olaylar silsilesine en son ABD Başkan'ı Obama dahil olmuştu. Kendilerine Guardians of Peace (GOP) ismini veren grup; Sony'nin senaryo aşamasında olan pek çok filmiyle ilgili ayrıntıyı ve şirket için yazışmalarını da paylaşmasıyla devam eden durum, gelen tehditlerle birlikte zirveye ulaşmıştı.

    Hackerlar; James FrancoSeth Rogen ve Lizzy Caplan'ın başrollerinde olduğu The Interview filminin vizyona gireceği sinema salonlarını patlatacağını söyledikten sonra Sony, önce filmin galasını iptak etti daha sonra ise tamamen vizyondan çekti. Bunun üzerine çeşitli desteklerin geldiği filme, en büyük destek ABD Başkanı Obama'dan geldi. Sony'nin filmi vizyondan çekmesini yanlış bulduğunu söyleyen Başkan, olanlara sessiz kalmayacaklarını belirtti.

    Son olarak filmin internet üzerinden yayınlanacağı duyurulmuştu. Yaşanan tehditlerden ötürü Amerika'nın en büyük 5 sinema zinciri filmi göstermeyi rededince firma da, filmi göstermek için yeni arayışlara başlamıştı. Ve bu arada küçük sinema işletmeleri filmi göstermeyi kabul etti. Yaşanan bu olumlu gelişme sonrasında ise hızla dağıtımı başlanan film Yılbaşı arifesinde bu salonlarda vizyondaki yerini alacak. ABD'de 33 eyalette vizyona girecek olan film, sosyal medya üzerineden yoğun bir destek almakta. Bu arada filmin ülkemizde, 10 Nisan 2015'te vizyondaki yerini alması bekleniyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top