Hesabım
    Bu Sette Her Şey Var!

    Yapışık Kardeşler filminden izleyenleri kahkahaya boğan kamera arkası görüntüler yayınlandı.

    2015’in merakla beklenen ve yılın komedi filmi olarak gösterilen “Yapışık Kardeşler”in izleyenleri kahkahaya boğan kamera arkası görüntüleri filme olan merakı ikiye katladı. Yapışık Kardeşler’in “Bu Sette Her Şey Var” isimli özel kamera arkası klibi filmin komedi ve eğlencesi hakkında önemli ipuçları veriyor. Üç bin kişinin emeği geçen ve  yılın en büyük prodüksiyonlarından biri olan Yapışık Kardeşler, sağlam kadrosu ve eğlenceli hikâyesiyle bu sezonun en komik filmi olmaya aday. Bu yaratıcı ve eğlenceli klibi internet fenomenlerinden Educatedear olarak tanınan Boğaç  Soydemir hazırladı.  

    Son dönemin ilgiyle takip edilen oyuncularından İlker Ayrık'ın hem yönetmenliğini hem de başrolünü üstlendiği komedi tufanının yapımcılığını Pervasız Yapım üstleniyor. Filmde İlker Ayrık'ın yanı sıra; Hakan BulutSuzan KardeşSuat SungurErdal TosunAyberk AtillaFırat TanışIvana Sert ve Bülent Şakrak  gibi oyuncular yer alıyor.

    Film, yaşadıkları köyde mutlu bir hayat süren yapışık kardeşler Halim’le Selim’in komedi ve aksiyon dolu maceraları anlatılıyor. Köyde hayırlı kısmetlerini bulamayan yapışık kardeşlerin hayatları İstanbul’a gelmeleriyle birlikte tamamen değişiyor. Mutlu bir aile kurmak isterken akla gelmedik maceraların içine sürükleniyorlar.

    Yapışık Kardeşler, 30 Ocak 2015'te sinemalarda!

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top