Hesabım
    Liam Neeson Zor Durumda!

    Takip 3: Son Karşılaşma filminden Türkçe altyazılı fragman ve yeni bir afiş yayınlandı.

    Aksiyon filmlerinin deneyimli ismi Liam Neeson'ın eski gizli ajanı canlandırğı Takip üçlemesinin son halkası olan, Takip 3: Son Karşılaşma filminden Türkçe altyazılı klip ve yeni bir afiş sinemaseverlerin beğenisine sunuldu. 

    Takip’de birçok ödülün sahibi olan Liam Neeson, sinemanın belki de en yeni ve en beklenmedik aksiyon kahramanına dönüşüyor. Aynı zamanda Bryan Mills rolüne getirdiği ağırlık, seriye derinlik katıyor. Gergin tavrı yerine Bryan daha çok ailesine olan sevgisi ve sahip olduğu yeteneklerin öldürücülüğü ile tanımlanıyor. Takip ve Takip 2 filmlerinde Bryan Mills ve karakterin dünyasını yaşamaktan keyif alan Neeson üçüncü film için; "Üçüncü film için geri dönmek beni çok heyecanlandırdı ancak daha fazla ne yapabiliriz diye düşündüm. Bryan Mills kızının tekrar kaçırılmasına izin vermemeliydi. Aksi takdirde iyi bir ebeveyn olmayacaktı. Ancak senaristlerimiz Luc Besson ve Robert Mark Kamen çok ilgi çekici bir hikaye ile geldiler.” diyor.

    Bryan Mills, eski karısıyla bir araya gelme şansını onun vahşice öldürülmesiyle kaybediyor. Tutuklanmak üzere iken öfkesine yenik düşer ve FBI, CIA, polis amansız bir şekilde onu takip etmeye başlar. Mills son kez “becerilerini” kullanarak gerçek katillere ulaşmaya çalışır. Ancak onun için anlamlı olan tek şeyi korumalıdır, kızını!

    Takip 3: Son Karşılaşma, 9 Ocak 2015'te sinemalarda!

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top