Hesabım
    Minyonlar Yeni Yılı Kutluyor

    Önümüzdeki yıl sinema salonlarını şenlendirecek olan Minyonlar'dan yeni yıl videosu geldi.

    Çılgın Hırsız serisiyle hayatımıza giriş yapan Minyonlar'dan yeni yıla özel bir video yayınlandı. Filmin sosyal medya hesapları üzerinden paylaşılan video yaklaşık 5 milyon görüntülenme sayısına ulaştı bile. Klasik "Jingle Bells" şarkısını kendi dillerinde (!) seslendiren sevimli kahramanlarımız, önümüzdeki yıl kendi filmleriyle sinema salonlarını renklendirecek.

    Yönetmenliğini Pierre Coffin ile Kyle Balda ikilisinin üstlendiği filmin orijinal seslendirme kadrosunda Steve CarellSandra BullockJon Hamm ve Hiroyuki Sanada gibi isimler yer alıyor. 

    Tek hücreli sarı organizmalar olarak doğan Minyonlar, zaman içinde gelişir ve her zaman efendilerin en çılgınına hizmet ederler. T-reks’ten Napolyon’a kadar bu efendileri elde tutma konusunda sürekli başarısız olan Minyonlar hizmet edecekleri kimseleri kalmayınca büyük bir depresyona girerler.Ama Kevin adlı minyonun bir planı vardır. Genç asi Stuart ve sevimli minik Bob ile birlikte kardeşlerinin izinden gideceği kötü bir patron bulmak üzere işe koyulacaklardır...

    The Minions, 4 Eylül 2015'te sinemalarda!

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top