Hesabım
    31 Aralık Gecesine Alternatif En İyi Yeni Yıl Filmleri!

    Yılbaşı gecesi evdeyseniz keyifle seyredebileceğiniz yeni yıl temalı filmleri sizin için derledik!

    Beyazperde

    Eğer planınız yılbaşı gecesini evde geçirmekse, keyifle seyredebileceğiniz yeni yıl temalı filmler bu dosyamızda sizi bekliyor.

    Bu yıl, Gülse Birsel'in yazdığı ve Ozan Açıktan'ın yönettiği, oyuncu kadrosunda Alican Yücesoy, Alina Boz, Ayta Sözeri, Boran Kuzum, Büşra Pekin, Cengiz Bozkurt, Derya Karadaş, Emir Benderlioğlu, Fatih Artman, Gülse Birsel, İrem Sak, Kubilay Tunçer, Nazmi Sinan Mıhçı, Serkan Keskin, Şebnem Bozoklu gibi yıldızları barındıran "Yılbaşı Gecesi" filmi listemizde başı çekiyor.

    Birbirinden çok farklı insanların yeni yıla birlikte girmek zorunda kaldığı bir geceyi anlatan eğlenceli film bugünden itibaren Disney+'ta yayında! Hemen izlemek için tıklayın...

    Tercihinizi "When Harry Met Sally", "Bridget Jones's Diary" gibi yeni yıl zamanında geçen klasik romantik komedilerden, yılbaşı filmleri deyince vazgeçilmez olan "Evde Tek Başına" ya da "Şahane Hayat" gibi filmlerden veya "Four Rooms" ya da "200 Cigarettes" gibi komedilerden yana da kullanabilirsiniz tabii ki... Eminiz listemizde size hitap eden bir film bulacaksınız.

    Mutlu yıllar!

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top