Hesabım
    The Interview İlk 10'a Giremedi!

    Sürpriz bir şekilde Noel tatilinde vizyona giren The Interview, gişe sıralamasında ilk 10'a giremedi.

    Uzun bir süredir dünya gündemini meşgul eden The Interview, sürpriz bir şekilde geçtiğimiz gün Amerika'da vizyondaki yerini almıştı. Şu günlerde Noel tatilinde olan Amerika'da vizyonda The Interview, Amerikalı izleyicilerin ilk tercihi olmamış gibi görünüyor. Amerikalı yapımcılar için yılın son rekabeti olarak adlandırılan Noel günü vizyona giren filmlerden Angelina Jolie yönetmenliğindeki Boyun Eğmez 15,592 milyon dolarlık gişe hasılatıyla listenin zirvesine oturuken, The Interview 1,040 milyon dolarlık hasılatıyla ilk 10'a bile giremedi.

    Boyun Eğmez filminin zirvede olduğu listenin ikinci sırasında 15,084 milyon dolarlık hasılatıyla, bir aile müzikali olan Sihirli Orman yer alırken onu; 13,140 milyon dolarla Hobbit: Beş Ordunun Savaşı ve 7,350 milyon dolarla Shawn Levy imzalı komedi filmi Müzede Bir Gece: Lahitteki Sır takip etti. Beşinci sırada, 5 milyon dolarlık hasılatıyla başrolünü Mark Wahlberg'in üstlendiği The Gambler, altıncı sırada 4,600 milyon dolarla bu sene çok konuşulan Sony'nin filmlerinden Annie yer aldı.

    Yedinci sırada 3,077 milyon dolarlık hasılatıyla Oscar'ın en güçlü adaylarından The Imitation Game yer alırken onu; 3,035 milyon dolarla Exodus: Tanrılar ve Krallar2,650 milyon dolarla Açlık Oyunları : Alaycı Kuş Bölüm 1 ve 1,660 milyon dolarlık hasılatıyla Yaban filmi takip etti.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top