Hesabım
    Gişenin Sahibi Değişti!

    Vizyona girdiği günden beri zirvede olan Hobbit: Beş Ordunun Savaşı yerini, Son Umut filmine bıraktı.

    Ülkemizde bu hafta gişenin adı değişti. Hazırlık aşamasından itibaren gündemde kalmayı başaran Russell Crowe'un ilk yönetmenlik denemesi olan ve Cem YılmazYılmaz ErdoğanSalih Kalyon gibi yerli yıldızların rol aldığı Son Umut filmine hafta sonu, 281.461 bilet kesildi. Geçtiğimiz haftaların lideri Hobbit: Beş Ordunun Savaşı'na 227.178 bilet kesilirken, yine haftanın yeni filmlerinden olan Yusuf Yusuf'a 119.837 bilet kesildi.

    Vizyondaki dördüncü haftasını dolduran, fenomen seri Çakallarla Dans'ın son filmi  Çakallarla Dans 3: Sıfır Sıkıntı 98.527 kişiyi sinema salonlarına çekerken onu, yine bir yerli yapım olan Hadi İnşallah takip etti. 63.902 kişinin tercih ettiği Hadi İnşallah filminden sonra ise; 54.562 kişiyle Ayı Paddington ve 22.916 kişiyle Ridley Scott yönetmenliğindeki epik film Exodus: Tanrılar ve Krallar yer aldı.

    Ülkemizde hem çocuk izleyicilerin hem de sinemaseverlerin çok sevdiği animasyon türü filmlerden olan Madagaskar Penguenleri, vizyondaki beşinci haftasında 20.992 kişiye ulaştı. Senaryosunu ve başrolünü Gupse Özay'ın üstlendiği Deliha filmini 16.267 kişi tercih ederken, bu yılın en çok konuşulan filmi Yıldızlararası'nı 10.531 kişi tercih etti.

    Haftalık Türkiye Box Office verileri için tıklayın!

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top