Hesabım
    Çarşı Pazar Karışacak!

    Muharrem Gülmez imzalı Çarşı - Pazar filmi, 27 Şubat 2015'te vizyonda!

    Çekimleri Tokat'ta gerçekleşen Boyut Film yapımcılığındaki Çarşı - Pazar filmi, eğlenceli senaryosuyla izleyiciyi güldürmeye geliyor. Daha önce Beynelmilel filmine imzasını atan Muharrem Gülmez   yönetmenliğindeki filmin başrollerini; Ayhan TaşErdem YenerEmin Olcay ve yönetmen Gülmez paylaşıyor.

    Çarşı - Pazar filmiyle ilgili konuşan başrol oyuncularından Erdem Yener; "Filmde yola çıkışımız çok gülünecek ve insanların karnına ağrılar girecek bir komedi filmi yapıyoruzdan ziyade insanlar filmi izledikten sonra kendini iyi hissedecek, çok tatlıydı diyecek. Çok komik densin ister miyim, emin değilim. Çok komik, o da ayrı mesele ama çok tatlı denilmesini tercih ederim galiba. Çekimleri izliyoruz, oradan edindiğimiz his bu" diye konuştu.

    Aile büyüklerinden kalan hamamada tellaklık yaparak hayatını kazanan Kahraman, oldukça iyi yürekli biridir. Kahraman'ın işleri varlıklı bir müteahhit olan Tuncay yüzünden tehlikeye girer çünkü; Tuncay, İstanbul'dan gelmiştir ve Kahraman'ın ekmek kapısı olan hamamı, içinde bulunduğu çarşıyla birlikte yıkmak ister. Amacı yıkılan yere alışveriş merkezi yapmaktır. Kahraman'ı hiç sevmeyen Cemil, bu durumu bir fırsat bilerek müteahhitle iş birliğine gider. Cemil, esnafı da ikna ederek alışveriş merkezi için destek toplamaya çalışır. Kahraman aynı zamanda babasından kalan borçlardan kurtulmaya çalışır. Borcunu ödemek için tek yol, hamama daha fazla müşteri çekmektir. Eğer yeterli parayı toplayamazsa hamam elinden gidecektir. Parayı bulmak için elinden geleni yapan Kahraman, bu sırada Bahar adında bir tarih öğretmeniyle tesadüf eseri tanışır ve birlikte hamamı kurtarmak için kolları sıvarlar.

    Çarşı - Pazar, 27 Şubat 2015'te sinemalarda!

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top