Hesabım
    2014'ün Çok Kazandıranları Belli Oldu

    Forbes dergisi 2014 yılının en çok kazandıran ünlülerini açıkladı.

    Her yıl geleneksel olarak en çok kazandıran oyuncular listesi hazırlayan Forbes dergisi, bu yıl da geleneği bozmadı. Forbes'e göre; bu yıl en çok kazandıran isimlerin başını X-Men: Geçmiş Günler Gelecek, Serena ve Açlık Oyunları : Alaycı Kuş Bölüm 1 filmlerinde başrolü üstlenen Jennifer Lawrence çekiyor. Birbiri ardına başarılı projelerde boy gösteren güzel yıldız, 1 milyar 400 milyon dolarlık kazanç elde ederken, en yakın takipçisi Galaksinin Koruyucuları filminin başrol oyuncusu Chris Pratt oldu. Pratt, 1 milyar 200 milyon dolarla ikinci sıradaki yerini aldı.

    Üçüncü sırada; 1 milyar 18 milyon dolar ile Scarlett Johansson, dördüncü sırada yılın gişe galibi Transformers: Kayıp Çağ'ın başrol oyuncusu Mark Wahlberg 1.5 milyar dolarlık kazançla, listeye dördüncü sıradan giriş yaptı. Yılın hem çok konuşulan hem de en beğenilen Snowpiercer ve Kaptan Amerika: Kış Askeri filmlerinde rol alan Chris Evans 801 milyon dolar kazandırırken, İnanılmaz Örümcek-Adam 2Sihirli Ay Işığı ve Birdman filmlerinde rol alan Emma Stone toplamda 764 milyon dolar kazanç sağladı.

    Listenin yedinci sırasında Angelina Jolie'ye rastlıyoruz. Jolie bu yıl sadece Malefiz filmindeki rolüyle 758 milyon dolar kazandırmayı başardı. Listenin son üçünde yer alan isimler gişe yapımı filmler ile bağımsız yapımlar arasında mekik dokuyan Hugh JackmanJames McAvoy ve Michael FassbenderX-Men: Geçmiş Günler Gelecek filminde beraber izlediğimiz bu üçlünün her biri ortalama 746 milyon dolarlık kazanç sağlayarak listeye girmeyi başardı.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top