Hesabım
    Zirvenin Yeni Lideri Belli Oldu

    Mahsun Kırmızıgül imzalı Mucize filmi, ilk haftadan gişe yarışında ipi göğüsledi.

    2014 yılında altın çağını yaşayan yerli yapımlar, 2015 yılına da hızlı bir giriş yaptı. Mahsun Kırmızıgül'ün dördüncü yönetmenlik deneyimi Mucize, vizyondaki ilk haftasını zirvede bitirdi. Komedi soslu drama filmi olan Mucize'ye hafta sonu 487.818 bilet kesildi. Geçtiğimiz haftanın birincisi; Russell Crowe'un ilk yönetmenlik denemesi olan ve Cem YılmazYılmaz ErdoğanSalih Kalyon gibi yerli yıldızların rol aldığı Son Umut filmi 220.108 biletle ikinci olurken, üçüncü sırada 137.105 biletle Amerika'da hala lider olan Hobbit: Beş Ordunun Savaşı yer aldı.

    Listenin dördüncü sırasında; 135.436 biletle yerli komedi filmi Yusuf Yusuf ve onu takiben beşinci sırada 72.796 bilet sayısıyla bir başka komedi filmi olan Çakallarla Dans 3: Sıfır Sıkıntı kendini gösterdi. İngiliz aşığı sevimli ayının maceralarını konu eden Ayı Paddington55.654 kişiyi sinema salonlarına çekerken, bu hafta vizyona giren başrollerini Ben StillerRobin WilliamsOwen Wilson ve Steve Coogan'ın paylaştığı komedi filmi Müzede Bir Gece: Lahitteki Sır 48.680 kişiyi sinema salonlarına çekmeyi başardı.

    32.808 kişiyle vizyondaki altıncı haftasında, hala ilk 10'da kalmayı başaran Hadi İnşallah'ı, 14.876 kişiyle Nicole KidmanColin FirthMark Strong üçlüsünün başrollerini paylaştığı gerilim filmi Uyuyana Kadar ve 8.344 kişiyle Madagaskar Penguenleri listedeki yerlerini aldı.

    Haftalık Türkiye Box Office verileri için tıklayın!

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top