Hesabım
    McClane Kopya Mı Çekiyor?

    Die Hard yeniden çekim, peki ya 16 Blocks?<br />

    Efsane döndü dönüyor John McClane yine beyazperdede denilse de Die Hard 4 biraz yılan hikayesine döndü. FilmRot'un bildirdiğine göre Bruce Willis'in yalanlarından sıkılan Fox'un kafası oldukça karışık.

    Fox adına Teletex UK'e açıklama yapan bir basın sözcüsü, Willis'in verdiği sözleri tutmamasından yakınmış. 2003'ten beri Die Hard 4'ün ön yapımıyla uğraşan stüdyo bir sürü para harcamış ancak 2006'da vizyonda olması planlanan filmde rol almak yerine Willis, Richard Donner'ın 16 Blocks'u için sözleşme imzalamış.

    Bu durumda Fox'un önünde iki seçenek kalıyor. Ya Die Hard 4'ü iptal edecekler ya da 2007'ye erteleyecekler. Harcanan para düşünülürse projenin iptali çok zor. İş yine başa düşmüş gibi, McClane fanları biraz daha sabretmek zorunda.

    Bu arada, Fox'un sözcüsü senaryoyla ilgili çok önemli bir ipucunu da ağzından kaçırmış. McClane'nin yeni macerası 2003 yapımı Kore filmi Tube'un remake'i olacakmış. Aslında Baek Woon-hak'ın ilk filmi olan Tube de,

    Die Hard 4 yerine 16 Blocks'u tercih eden ünlü aktörün bu filmle de sorunları var. Doğrudan kendini ilgilendirmese de, Willis'in başrolünde olacağı filmin hikayesinin 1977'de Clint Eastwood tarafından çekilen The Gauntlet'e fazlaca benzediği söyleniyor. Aradaki tek fark Eastwood'un polisinin iki şehir arasında bir suçluya eşlik etmesiydi, Willis ise şehir içinde eşlik edecek. Öyle görünüyor ki Hollywood'taki intihallerin sayısı da gün geçtikçe artıyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top