Hesabım
    My French Film Festival Başlıyor

    Uluslararası online Fransız filmleri festivali My French Film Festival, bu yıl da Digiturk sponsorluğunda Türk sinemaseverler ile buluşacak.

    Bu yıl dünyada beşinci, Türkiye’de ise üçüncü kez sinemaseverler ile buluşmaya hazırlanan My French     Film Festival’in üçüncü defa sponsorluğunu üstlendi. Birbirinden ilginç Fransız filmlerinin yarışacağı festival kapsamında 10 uzun, 10 kısa ve 3 yarışma dışı olmak üzere 23 film gösterilecek. Türkiye’de Türkiye Fransız Kültür Merkezi işbirliğiyle düzenlenen festivalin sponsorluğunu üçüncü kez üstlenen Digiturk, 16 Ocak – 16 Şubat tarihleri arasında bu filmleri myfrenchfilmfestival.com/tr adresinden ücretsiz olarak sinemaseverler ile buluşturacak.  

    Festivalin sonunda izleyici oyları ile farklı kategorilerde ödüllerin sahiplerini bulacağı festival sırasında Digiturk, üyelerine özel bir yarışma yapacak. Digiturk, sosyal medya hesaplarından düzenleyeceği yarışma sonucunda kazanan film tutkunlarına sürpriz hediyeler verecek. Fransız sinemasının tüm dünyada tanıtımından sorumlu kurum Unifrance Films tarafından internet üzerinden düzenlenen festival geçtiğimiz yıl 4 milyonun üzerinde bir izlenme oranına sahip oldu. Türkiye’de 15 bin sinemasever tarafından izlenen festivalin bu yıl da Digiturk’ün katkılarıyla yüksek oranda takip edilmesi bekleniyor. Festival sonrasında ise seçilen filmler Moviemax Festival’de Film Paketi’ne sahip tüm Digiturk’lüler ile buluşacak.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top