Hesabım
    Trendeki Yabancı David Fincher ve Ben Affleck İle Geri Dönüyor!

    İkili, Kayıp Kız'dan sonra 1951 tarihli Alfred Hitchcock'un klasiğe de el atıyor!

    David Fincher ve Ben Affleck ikilisinin imza attığı Kayıp Kız (Gone Girl) filminin etkisi hala takipçilerinin üzerindeyken ve olası bir devam filmi dedikoduları dolaşırken, senarist Gillian Flynn, yepyeni bir yeniden çevrim projesinin sinyallerini verdi!

    The Hollywood Reporter kaynaklı habere göre Fincher, Affleck ve Flynn üçlüsü Alfred Hitchcock'un 1951 tarihli suç klasiği Trendeki Yabancı (Strangers on a Train) filmine el atıyor. Patricia Highsmith’in romanından uyarlanan ilk filmde birbirini hiç tanımayan iki adam trende karşılaşması ve hayatlarına problem olan insanları ortadan kaldırmak için yaptıkları "ilginç" plan beyazperdeye taşınıyordu. 

    David Fincher imzalı olacak Stangers adlı 'remake' film, muhtemelen bu hikayenin daha modern bir yorumu olacak. Hikayedeki iki esas adamdan biri olan tenisci Guy Haines karakterinin Ben Affleck tarafından canlandırılacağı fısıldanırken, karşısındaki aktörün ismi şuan için belirsizliğini koruyor. Sinefillerin hatırlayacağı üzere Haines karakterine orijinal filmde Farley Granger hayat vermişti.

    Öte yandan David Fincher ve Gillian Flynn ikilisinin yeni HBO dizisi Utopia ile meşgul olduğunu hatırlatalım; Ben Affleck'in de Batman rolünden dolayı takviminin bu projeye ne kadar elverişli olduğu şimdilik muamma.

    Sizce bir Hitchcock, klasiği Fincher ve Affleck ikilisinin elinde nasıl şekillenir?

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top