Hesabım
    Meltem Cumbul'dan Öğren Oyunculuğu!

    !f İstanbul’un bu yıla özel sinema atölyelerinden biri de Meltem Cumbul ile Oyunculuk Atölyesi!

    Meltem Cumbul ile Oyunculuk Atölyesi başlıyor! İş Bankası Maximum Kart partnerliğinde düzenlenecek 14. !f İstanbul Uluslararası Bağımsız Filmler Festivali kapsamında, Cumbul'un, Eric Morris yöntemini kullanarak karakter oluşturmaya yönelik çalışmalar sunacağı atölyede Zeki Doğulu ise, Nefzenki metodunu kullanarak nefes teknikleri eğitimi verecek.

    Johnny Depp, Jack Nicholson gibi birçok ünlü oyuncunun uyguladığı Eric Morris metodunun İstanbul resmi eğitmeni Meltem Cumbul, Morris'in geliştirdiği yollarla katılımcıların içlerindeki sese ve olan bitene kulak vermelerini, sahip oldukları kişisel envanteri kullanarak farkındalıklarını esnetmeyi öneren bu yöntemi kullanarak karakter geliştirmeye yönelik çalışmalar sunacak. Zeki Doğulu da, beden ve ruh arasındaki en önemli köprü olan meditasyon, konsantrasyon ve nefes teknikleri üzerine bir eğitim verecek.

    Başvuruların 1 Şubat’a kadar süreceği atölye, 15 kişi ile sınırlı olacak ve !f İstanbul kapsamında 20-22 Şubat tarihlerinde SALT Galata’da gerçekleşecek. Elde edilecek gelir Oyuncular Sendikası’na bağışlanacak.

    !f günleri  12-22 Şubat 2015 tarihlerinde İstanbul’da, 26 Şubat1 Mart 2015 tarihlerinde ise Ankara ve İzmir’de gerçekleşecek.

    Festival İstanbul’da Beyoğlu Cinemaximum Fitaş, Cinemaximum Kanyon, Cinemaximum Budak; 26 Şubat-1 Mart tarihlerinde de Ankara Cinemaximum Armada ve İzmir’de ise Cinemaximum Konak Pier sinemalarında gerçekleşecek. Festival biletleri ise 30 Ocak’ta biletix’te %10 indirimle ön satışa çıkacak.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top