Hesabım
    Bu Hafta En Çok Aşk Sana Benzer İzledik!

    İlk haftasında Aşk Sana Benzer, 330.696 kişi tarafından izlenerek Mucize'yi solladı!

    Mahsun Kırmızıgül'ün son filmi Mucize üç haftadır gişenin birincisiyken, bu hafta vizyona giren Aşk Sana Benzer bilet sayısıyla ilk sıraya yükseldi!

    A. Taner Elhan imzalı, oyuncu Burak Özçivit'in aynı zamanda yapımcılığını da üstlendiği, başrolü de güzel oyuncu Fahriye Evcen ile paylaştığı Aşk Sana Benzer, ilk haftasında tam 330.696 kişi tarafından izlendi.

    Gişede onu ise elbette yine Mucize takip ediyor, Mucize'nin başarısı sürüyor. Bu hafta tam 270.984 bilet satılmış ve dördüncü haftasında toplamda 2.675.445 izlemiş oldu bu filmi.

    Üçüncü sırada üçüncü haftasında olan Bana Masal Anlatma'yı görüyoruz. Leyla ile Mecnun dizisinin yönetmeni Burak Aksak imzalıTürk filmi bu hafta 195.455 kişi tarafından izlenmiş ve üçüncü haftanın sonunda 904.274 bilete ulaşılmış.

    Amerika'da gösterildiği haftalarda gişe rekorları kıran animasyon filmi  6 Süper Kahraman, ikinci haftasında ülkemizde tam 99.845 kişi tarafından izlenerek toplamda 235.371 biletlik bir hasılata varmış.

    Türkiye Box Office beşinci sırasında ise yine bir animasyon filmi var, Türk yapımı çocuk filmi Köstebekgiller: Perili Orman, ilk haftasında anlaşılan küçükleri ve ailelerini sinemaya toplamayı başarmış ve 76.854 adet bilet satılmış.

    Tüm Haftalık Türkiye Box Office verileri için tıklayın!

     

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top