Hesabım
    My French Film Festival'da İkinci Hafta!

    Online ücretsiz film festivali My French Film Festival'da yeni hafta çok özel içeriklerle karşımızda.

    İsteyen her sinemaseverin ücretsiz olarak online takip edebileceği, online sinema festivali Myfrenchfilmfestival.com devam ediyor. 16 Şubat 2015'e kadar sürecek olan bu özel festivalde izleyiciler bu yılın Cesar ödüllerine aday gösterilen filmlerden bazılarını da Türkçe altyazılı olarak izleyebiliyor.

    Dikkat çeken filmler arasında ise ilk olarak Hipokrat öne çıkıyor. Thomas Lilti'nin yönettiği yapım Cesar'da En iyi film, en iyi yönetmen de dahil olmak üzere 7 dalda aday gösterildi.

    Robin Campillo'nun yönettiği Doğulu Gençler ise En iyi film, en iyi yönetmen dallarında adayken, filmin oyuncusu Kirill Emelyanov da, Gelecek vaadeden en iyi aktör, ödülüne aday gösterildi.

    Öte yandan festivalde yer alan 3 ayrı kısa film de adaylar arasında yer alıyor. Clement Trehin-Lalanne'ın yönettiği AISSA, Carine May ve Hakim Zouhani'nin Paris'te Bir Gün filmleri, En iyi kısa film kategorisinde

    aday oldular. Vincent Patar ve Stephane Aubier'in yönettiği Ah Şu Noelin Bize Ettiği! kısa filmi de, en iyi canlandırma film adayları arasında.

    Filmleri myfrenchfilmfestival.com/tr adresinden izleyebilirsiniz.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top